pixelpixel
pixelpixel
pixelpixel
pixel
pixel
pixel
O BRODU
RIBOLOV
PRIČE IZ RIBOLOVA
O MORU
APARTMANI
KNJIGE
OSTALO

APARTMANI


TRAŽI

APARTMANI

 


 

pixel

APARTMANI HADRIATICUM

  

 

More je izvor naše sreće i životne energije. Živimo život uživajući u morskim aktivnostima kroz sva godišnja doba. Plivamo, ronimo, plovimo... Hranimo se iz mora. Gledamo ga i daje nam mir. Slušamo muziku valova popodnevnog maestrala.  Kad Sunce zađe, uživamo u narančastom i plavom, sve dok se i posljednja zraka ne utopi u moru. Svaki dan isto, a opet drugačije. I uvjek nam je malo. Htjeli bi još... 

Oduševljenje morem smo pokušali prenijeti i u naše apartmane.  Uredili smo ih tako da odišu toplinom doma, a da budu jednostavni i funkcionalni.  

Opremili smo ih sa svime što treba za savršen odmor. A oni su opet toliko blizu mora, da vam se i ne čini da ste u apartmanu. Pogledavši kroz prozor, more vam je uvijek u kadru, dok se sa svake terase ispraća Sunce na počinak.

 

ZATOGLAV

 

Zatoglav se nalazi nasuprot centra Rogoznice (naselja na otoku). Krenete li iz Zatoglava u Rogoznicu morskim putem dijeli vas samo tristotinjak metara. Krenete li automobilom, morate obići cijelu uvalu i tada je udaljenost 5 km. Inače cijelo područje Rogoznice je poznato po velikim sigurnim uvalama, u kojima je još mnoštvo manjih. Kako se nalazi na sredini Jadranske obale, brodovi su se tu uvijek sidrili još od antičkih vremena. Nekoliko brodova se zauvjek usidrilo na morskom dnu i njih danas obilaze ronioci.

 

Mi se nalazimo na samom kraju naselja. Dovoljno smo udaljeni od centra da bi uživali u miru, tišinu i čistom moru, a opet sasvim blizu njega kad se poželimo naći u vrevi. Kod nas imate svoju mirnu morsku oazu iz koje vam je sve blizu. Ako se želite kupati i uživati na plaži i moru, ne trebate ići nigdje, a ako poželite obići kakvu znamenitost, potražiti zabavu, osjetiti avanturu... sve vam je blizu!  

 

Uz Rogoznicu koja obiluje restoranima, kafićima i zabavom u obližnjoj Frapi, tu je i živopisni gradić Primošten udaljen tek nekih desetak kilometara. Primošten je kameni biser ovog kraja, s mnoštvom plaža, barova, restorana i velikom diskotekom. Kako je Rogoznica smještena po sredini Jadranske obale, tako je dobra baza za one koji vole aktivan odmor.

Za manje od sat vremena vožnje, možete posjetiti gradove bogate antičke prošlosti, gastronomske ponude i zabave, kao što su Split (50 km), Trogir (25km) i Šibenik (35).

 

Sva tri grada su pod zaštitom Unesco-a. Tu su i ostaci antičkog grada Salone (40 km) i Kliška tvrđava (45). U blizini su i dva nacionalna parka, Kornati i slapovi Krke (39), koje možete posjetiti turističkim brodom iz same Rogoznice. Nešto udaljenija su dva parka prirode, Telašćica i Vransko jezero (95 km). 

 

Tko voli avanturu, može se zaputiti na rafting kroz jedinstveni kanjon rijeke Cetine (70 km). Tu je još mnoštvo manjih mjesta i gradića sa svojim znamenitostima i ljepotama kao što su Vodice i Tribunj koji se redaju do otoka Murtera, te otoka ispred Šibenika (Zlarin- poznat po koraljima, Krapanj- najniži otok na cijeloj obali, poznat po spužvarstvu). Izbor je doista velik. Želite li otići negdje na par sati, poludnevni izlet, cjelodnevni ili noćni provod, vaša mirna oaza u Zatoglavu vas uvijek čeka.

 

Rezervacije i više o apartmanima na donjem linku:

http://www.apartmanija.hr/apartmani/rogoznica/apartmani-hadriaticum/7427

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

  Broj posjeta od 12.04.2011.

pixel
pixelpixelpixel
pixelpixelpixel